آموزش پخت کوکی شکلاتی به شکل تصویری

  این روزها در پذیرایی مراسم عروسی علاوه  بر کیک  و شیرینی که برای مهمانان سرو می‌شود، از کوکی ها نیز برای تزیین روی میزها استفاده می‌شود. می‌توانید این کوکی را خودتان نیز بپزید و از هزینه‌های عروسی‌تان کم نمایید.  در این مطلب روش پخت کوکی شکلاتی را برای‌تان توضیح می‌دهیم تا این دسر خوشمزه را خودتان در منزل تهیه نمایید. 

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی در منزل :

آرد ۲ پیمانه

کره ۱۷۰ گرم

 شکر قهوه ای ۱ پیمانه

 شکر ریز یک دوم پیمانه

 تخم مرغ ۱ عدد 

 شکلات یک دوم پیمانه

 بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 نمک یک دوم قاشق چایخوری

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

قبل از آماده کردن کوکی شکلاتی وسایل مورد نیاز برای ان را تهیه نمایید. آرد و نمک و بکینگ پودر را قبل از همه الک کنید و فر را نیز گرم نمایید. ابتدا کره را با همزن، کمی هم بزنید و سپس شکر معمولی و شکر قهوه ای را به مقداری که در بالا گفته شده است، به آن اضافه نمایید. در این مرحله تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه نمایید. مخلوط حاصل را تا زمانی هم بزنید که پف کند. حالا وقت ان رسیده تا آرد را به مواد اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و شکلات را نیز به آن اضافه کنید.

در این مرحله خمیر حاضر شده است. به اندازه‌ی یک توپ کوچک از آن بردارید و آن را گرد کنید. تمامی توپ‌ها را داخل یک سینی پچینید. با ته یک لیوان روی توپ‌ها را فشار دهید تا پهن شوند. سینی را قبل از قرار دادن توپ‌ها چرب نمایید.

توپ‌ها را بیست و پنج دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا کاملا بپزند. قبل از اینکه کوکی ها کاملا خنک نشده باشند، آن ها را از سینی جدا نکنید. بعد از اینکه خنک شدند، آن ها را با یک کاردک از سینی جدا کنید.  در ادامه مراحل کار به شکل تصویری برای‌تان بیان شده تا کاملا با روش پخت کوکی آشنا شوید.

 

طرز پخت کوکی شکلاتی (1)

طرز پخت کوکی شکلاتی (7)

طرز پخت کوکی شکلاتی (2)

طرز پخت کوکی شکلاتی (3)

طرز پخت کوکی شکلاتی (9)

طرز پخت کوکی شکلاتی (5)

طرز پخت کوکی شکلاتی (6)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *