دستور پخت کوفته انار برای شام شب یلدا

خانم‌های باسلیقه دوست دارند در هر جشن و مراسمی غذا و دسر مربوط به آن جشن را آماده کنند. شب یلدا هم که یکی از جشن‌های بزرگ ایرانیان است می‌تواند با غذاها و دسرهای مختلفی رنگین و زیبا شود. با توجه به این‌که شب یلدا پیش رو است قصد دارم دستور پخت یک غذای خوشمزه برای این شب بی‌نظیر با نام کوفته انار را با شما به اشتراک بگذارم. امیدوارم تهیه‌ی این غذا سفره‌ی شب یلدای شما را رنگین کند.

[ingredients] پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده باشد ۱ عدد
خلال پسته  ۱۰۰ گرم
پسته آسياب شده ۱ ليوان
سبزی‌های معطر شامل جعفری ۵۰ گرم، ترخون و گشنیز جمعاً ۲۵۰ گرم ( البته طبق سلیقه‌ی خود می‌توانید بیش‌تر از این مقدار را نیز در غذا استفاده کنید.)
ريحان و نعناع به میزان لازم برای تزيين
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
زيره ۱ قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۱/۲ قاشق چایخوری
دارچين ۱/۴ قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده مرغ  يا بوقلمون ۵۰۰ گرم ( البته این کوفته با گوشت قرمز هم قابل تهیه است اما من توصیه می‌کنم از گوشت مرغ استفاده کنید.)
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع به مقدار لازم
کره ۱۵۰ گرم
رب انار رقیق شده ۶۰ گرم
عسل ۴۰ گرم
دانه های انار مقداری برای تزیین
خلال پسته مقداری برای تزیین [end] [recipe]۱. ابتدا پیاز، پسته، ، سبزیجات معطر، زيره، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا مخلوط کاملاً یکدستی حاصل شود.

۲. مخلوط حاصل را در ظرف گودی بریزید؛ گوشت چرخ کرده مرغ و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کند.

۳. سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه، در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که هر چقدر مواد به مدت بیش‌تری داخل یخچال بماند بهتر است.

۴. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و اجازه دهید تا خوب گرم شود. کره و کمی روغن را در سینی نچسب و مخصوص فر بریزید، سپس دستتان را با آب کمی خیس کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته و آن را در دستتان به شکل گرد، فرم دهید و در سینی بچینید.

۵. تمام کوفته‌ها را داخل سینی بچرخانید، تا تمام سطح آنها آغشته به کره شود.

۶. سپس کوفته‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کاملا مغز پخت شوند.

۷. رب انار، عسل، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده تا به صورت یکدست درآید. کوفته‌ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند، سس را روی آنها ریخته و مجدداً ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر، در فر با همان درجه حرارت قرار دهید.

۸. در مرحله آخر کوفته‌ها را با دانه‌های انار و خلال پسته، تزیین و سرو کنید. [end]

کوفته انار که یک غذای خوشمزه و بی‌نظیر برای جشن شب یلدا است.
کوفته انار که یک غذای خوشمزه و بی‌نظیر برای جشن شب یلدا است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *