آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

اگر از همان عنوان متن این فکر به ذهنتان خطور کرد که: این‌همه پودینگ آماده‌ی خوب در بازار هست چرا رسپی خانگی؟ باید بگویم سخت در اشتباهید. فرق این پودینگ خانگی و آن‌یکی، فرق بین زمین است و آسمان! اگر یک باری این زحمت را برجان بخرید دیگر به‌هیچ‌عنوان به سراغ محصولات آماده نمی‌روید. فرآیند درست کردن پودینگ ها اصولاً خیلی ساده است. پودینگ عمدتاً از شیر و خامه‌ی غلیظ و شیرین شده با مقداری حرارت تشکیل‌شده است.

پودینگ ها در کل به دودسته پختنی و غیر پختنی تقسیم می‌شوند. پودینگ های ناپختنی همچون این پودینگ شکلاتی بی‌نظیر، آن مایه و غلظتی که مشخصه پودینگ است را از نشاسته ذرت و زرده تخم‌مرغ می‌گیرند. البته در این مورد شکلات هم نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

برای غلظت بیشتر در این رسپی هم از پودر کاکائو و هم از شکلات استفاده خواهیم کرد. این ترکیب فوق العاده طعمی خاص به پودینگ شما خواهد بخشید. بماند که ترکیب موردعلاقه ما شکلات و کاکائو و کره است!

به‌شخصه چون طرفدار پروپاقرص رسپی های کم شکر هستم، شکلات تلخ را به همگان توصیه می‌کنم. شما اگر دوست دارید می‌توانید از شکلات شیری هم استفاده کنید. بدون اتلاف وقت برویم سراغ رسپی که دلمان ضعف رفت!

 

[ingredients]

۱۱۰گرم شکلات تلخ

۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو

۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

۱ پیمانه خامه پرچرب

۳ عدد زرده تخم‌مرغ نسبتاً بزرگ

۲ و یک‌دوم پیمانه شیر پرچرب

یک‌دوم پیمانه شکر

۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

[end]

 

[recipe]

۱. بزرگ‌ترین چاقو و یا کارد آشپزخانه را بردارید و به جان تکه‌های شکلات بیفتید! اهمیت این مرحله در آخر مشخص خواهد شد.

۲. در یک‌کاسه پودر کاکائو و نشاسته ذرت و نمک را باهم خوب مخلوط‌ کنید. خامه را در یک‌کاسه مقاوم در برابر حرارت بزرگ ریخته و از مخلوط کاکائو کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله صبور باشید. با پودینگ ها باید خیلی خوب برخورد کرد. درنهایت باید مخلوط یکنواخت و زیبای قهوه‌ای-کرمی رنگی داشته باشید.

۳.زرده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. شیر و شکر را در ماهیتابه یا قابلمه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. به‌طور مداوم هم بزنید. مخلوط شیر و شکر باید به حالت نیمه جوش برسد یعنی حباب‌هایی در لبه‌های ظرف و تحرکاتی در بقیه نقاط ظرف مشاهده کنید.

۵. وقتی به حالتی که ذکر کردیم رسیدید، تقریباً سه‌چهارم مخلوط شیر و شکر را به‌آرامی به مخلوط خامه و تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. نیازی نیست خیلی دقیق باشید. فقط تمام شیر را روی خامه سرریز نکنید که خامه‌تان می‌برد و زرده‌های تخم‌مرغ می‌پزد. از ما گفتن بود.

۶. مخلوط نهایی را درون ظرف شیر برگردانید و شروع به هم زدن کنید. شعله را روی متوسط تنظیم کنید و مرتب هم بزنید تا کاملاً بجوشد. به‌شخصه در این مرحله احساس جادوگرهای کارتون‌های دوران کودکی را دارم با آن معجون‌های غلیظ و جوشان! برگردیم سر پودینگ خوشمزه خودمان. در این مرحله پودینگ تان حسابی غلیظ به نظر می‌رسد ولی نگران نباشید این دقیقاً همان چیزی است که ما به دنبال آن می‌گردیم.بگذارید پودینگ برای دو تا سه‌دقیقه‌ای بجوشد. در این مرحله باید خیلی مراقب باشید که پودینگ ته نگیرد و به کناره‌های ظرف نچسبد.

۷.پودینگ را از روی حرارت بردارید. وانیل و تکه‌های شکلات را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه به حال خودشان باشند تا شکلات‌ها آب شوند. یک هم زدن نهایی چیزی است که به دنبال آن هستیم. درنهایت، نباید اثری از تکه‌های شکلات درون مخلوط باشد.

۸.پودینگ را درون قالب سیلیکونی یا لیوان‌های شیشه‌ای بریزید. اگر ظرفی که پودینگ را در آن می‌ریزید و ظرفی که در آن سرو می‌کنید یکسان نیستند بهتر است از تکه‌ای کاغذ قنادی در کف ظرف استفاده کنید.

می‌توانید روی پودینگ را با پودر قند، خامه همرده، تمشک، توت‌فرنگی یا میوه‌های موردعلاقه خودتان تزئین کنید.

[end]

523b7f2f697ab02c83001a95._w.1280_h.1280_s.fit_

شکلات ها را کاملا خرد کنید.

523b7f1c697ab02c68001a85._w.1280_h.1280_s.fit_

مخلوط پودر کاکائو و ذرت را کم کم به خامه اضافه کنید.

523b7f32697ab02bd5001b8d._w.1280_h.1280_s.fit_

مخلوط نهایی خامه و پودر شکلات.

523b7f24697ab02bef001a8a._w.1280_h.1280_s.fit_

شکر را درون قابلمه ریخته و شیر را به آن اضافه کنید.

523b7f34697ab02bda001bbd._w.1280_h.1280_s.fit_

وقتی این میزان از جوشیدن مخلوط شیر و شکر رسیدید.

523b7f19697ab02bfb001a16._w.1280_h.1280_s.fit_

نیمی از مخلوط شیر را به خامه اضافه کنید.

523b7f1e697ab02bd5001b88._w.1280_h.1280_s.fit_

مخلوط نهایی را به درون قابلمه برگزدانیده و برای چند دقیقه بجوشانید.

523b7f2c697ab02bda001bbc._w.1280_h.1280_s.fit_

مرحله نهایی پخت.

523b7f1a697ab02c1a001bda._w.1280_h.1280_s.fit_

در حالی که هنوز پودینگ کاملا گرم است شکلات را اضافه کنید.

523b7f1a697ab02c7e001b9b._w.1280_h.1280_s.fit_

در ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

3 دیدگاه در “آموزش تهیه پودینگ شکلاتی

  1. Cheap Gucci Outlet میگوید:

    The item lacks couple of characteristic and so iphone 3gs have.. nonetheless their hotselling gadget.. I can not wait to obtain this mitts iPad… . -= Unpleasant Agrawal’s very last site… 3 No cost iPad Programs intended for Blog owners =-.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *