نان قیفی ؛ غذاهای خود را خلاقانه سرو کنید

نان قیفی یک روش خلاقانه و متفاوت برای سرو غذاها می‌باشد که می‌توانید داخل ان را با مواد گوشتی و یا الویه و هر چیز دیگری پر کنید.

[ingredients]مایه خمیر ۱قاشق سوپ خوری
شکر ۱قاشق سوپ خوری
آب ولرم ۱ لیوان/۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع یا کره آب شده ۱۰۰گرم
نمک ۱/۲قاشق مرباخوری
آرد ۵۰۰-۶۰۰گرم[end] [recipe]مایه خمیر و شکر را مخلوط کنید. خمیر مایه را می‌توانید از لوازم قنادی تهیه کنید. آب ولرم را اضافه کنید و چند دقیقه در جای ثابت و نسبتاً گرم قرار دهید تا عمل آید.
اگر مایه خمیر شما کهنه باشد در این مرحله پف نمی‌کند و شما نمی‌توانید برای درست کردن نان از آن استفاده کنید.
در ظرف بزرگی روغن و تخم مرغ و نمک را با چنگال هم بزنید فقط در حدی که سفیده از حالت لختگی خارج شود.
مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید و دو سوم آرد را اضافه کرده و با قاشق سریع مخلوط کنید. مابقی آرد را به تدریج اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر یک دست و منسجمی به دست آورید.
روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آردپاشی شده با کف دست ورز دهید. خیلی کم آرد بپاشید تا چسبندگی خمیر گرفته شود و در عین حال نرم و لطیف بماند.
داخل کاسه ای بزرگ را چرب کرده و خمیر ورز داده شده را داخل آن قرار داده و روی خمیر را نیز با یک قاشق سوپ خوری چرب کنید و روی کاسه را سلفون بکشید یا با پارچه ضخیم بپوشانید و در جای نسبتاً گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید.
خمیر وقتی آماده است که حجمش دوبرابر شود و اگر انگشت خود را داخل خمیر فرو بردید جای انگشت پر نشود.
قیف‌های مخصوص را چرب کرده و کنار بگذارید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا به ضخامت ۲ الی ۳ میلی متر شود و با چاقو یا رولت لبه ساده به صورت نوارهای یک سانتی برش دهید.
نوارها را دور قیف بپیچید طوری که یک میلی روی هم قرار بگیرد.
نوارها را حین پیچیدن نکشید تا نوارها یک دست دور قیف پیچیده شوند.
قیف ها را در سینی چرب شده با فاصله بچینید و روی آن ها را با پارچه به مدت ۱۵دقیقه بپوشانید.
روی خمیر را با قلمو روغن مایع مالیده و به مدت ۱۵الی ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.
سپس از فر درآورده و روی نون قیفی ها را با پارچه بپوشانید تا خنک شوند.
به آرامی قیف ها را از نان ها جدا کنید. با کمی چرخاندن قیف درون نان از هم جدا میشوند.
داخل این نان قیفی از هر مواد دلخواهی میتوانید استفاده کنید حتی می توانید سالاد الویه قرار دهید.
در صورت دلخواه یک زرده و یک قاشق شیر را مخلوط کرده وبعد از استراحت دادن قیف ها روی خمیر بمالید و کنجد و سیاه دانه بپاشید. بعد داخل فر قرار دهید.[end]

photo_2015-11-27_20-57-10 photo_2015-11-27_20-57-12 photo_2015-11-27_20-57-18

1 دیدگاه در “نان قیفی ؛ غذاهای خود را خلاقانه سرو کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *