طرز تهیه ی شیرینی پاپاتیا ؛ یک شیرینی خانگی برای عید

برای مهمانی‌ها و یا حتی پذیرایی عید می‌توانید از شیرینی پاپاتیا استفاده کنید. این شیرینی بسیار خوشمزه ظاهر جذابی دارد و مورد پسند عده‌ی بسیاری قرار می‌گیرد.

[ingredients]کره ۱۳۰گرم
پودرقند ۸۰گرم
وانیل ۱/۸قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱عدد
آردشیرینی ۱۰۰گرم
بکینگ پودر ۱/۲قاشق مرباخوری
آردذرت ۲۰۰گرم[end] [recipe]کره‌ی نرم شده در دمای محیط را با پودر قند یا پودر شکر الک شده مخلوط کنید و با هم زن برقی به مدت حدود یک دقیقه بزنید.
وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره با هم زن برقی بزنید. اندازه تخم مرغ نباید خیلی درشت باشد. دقت داشته باشید که وزن تخم مرغ متوسط شصت گرم است.
آرد سفید الک شده را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد شیرینی اضافه کنید. سپس آرد ذرت الک شده را به تدریج اضافه کنید تا خمیر یک دست و صاف شود. خمیر را خیلی ورز ندهید که به روغن بیفتد و از دست کش استفاده کنید تا گرمای دست شما خمیر را چرب و روغنی نکند.
نشاسته ذرت، پودر سفید رنگی هست که در تهیه دسرها مثل پودینگ مصرف دارد و در آشپزی هم برای غلظت دادن به سوپ ها مورد استفاده قرار می گیرد و اکثراً به اشتباه آرد ذرت می گویند ولی آرد ذرت واقعی پودر زرد رنگی است که از آسیاب کردن ذرت به دست می‌آید. منظور ما در این شیرینی همین آرد زرد رنگ است که الک کرده و مورد استفاده قرار دهید.
بعد از آماده شدن خمیر آن را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را با رنگ خوراکی رنگ کنید. از زعفران دم کرده‌ی غلیظ و یک قاشق پودر کاکائو هم می‌توانید استفاده کنید. به این صورت که قطره ای رنگ در وسط خمیر اضافه کنید و آرام ورز دهید. حتما از دست کش استفاده کنید تا بدون دغدغه‌ی به روغن افتادن خمیر، تکه های رنگی خمیری داشته باشید. [end]
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا
طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

از خمیر گلوله های کوچک اندازه فندق درست کنید سعی کنید گلوله ها به یک اندازه باشد بعد هر هفت تا را کنار هم قرار دهید و در سینی فر چرب نشده بگذارید و با خلال دندان شکل دهید.

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

بعد از اینکه گل ها را درست کردید سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید بگذارید و با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت دوازده الی پانزده دقیقه بپزید کمی که زیر شیرینی تغییر رنگ داد کافی است نیازی نیست که روی شیرینی هم طلایی شود .
سینی را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن همه شیرینی ها را از سینی جدا کنید ودر ظرف مناسب بچینید و کنار چای نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی پاپاتیا

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *