طرز تهیه کیک مگنومی ؛ کیک تولد به شکل بستنی مگنوم

کیک مگنومی یک کیک فانتزی برای مراسم‌ها می‌باشد که طرفداران زیادی هم دارد. این کیک مخصوصا مورد توجه بچه‌ها قرار می‌گیرد. اگر قصد برگزاری تولد برای دلبندتان دارید، می‌توانید برای تولد او یک کیک مگنومی زیبا بپزید.

[ingredients]تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱پیمانه
شیر ۱ پیمانه سر خالی
وانیل ۱/۸قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱/۲پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
آرد ۲ پیمانه و ۱/۲پیمانه[end] [recipe]تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی به مدت پنج دقیقه بزنید تا کاملا پف کرده و کشدارو کرم رنگ شود.
شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با هم زن بزنید.
آرد الک شده و بکینگ پودر را مخلوط کنید و داخل مخلوط تخم مرغ بریزید و با لیسک یا هم زن برقی مخلوط کنید تا مایه ی کیک یک دست شود.
برای این کیک به قالبی به شکل مستطیل به ابعاد بیست در سی نیاز دارید. در کف قالب کاغذ روغنی بندازید سپس دیواره ها و کف را چرب کنید و بعد مواد کیک را بریزید و در فر از قبل گرم شده در طبقه ی وسط با درجه ی صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت چهل دقیقه بپزید. یک چاقو یا سیخ چوبی داخل کیک فرو ببرید اگر از مواد چیزی نچسبید یعنی کیک پخته شده است.
بعد از یک ربع کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید خنک شود بعد لبه های بالای کیک را با یک چاقوی اره ای به شکل هلالی ببرید در قسمت پایین بستنی و در قسمت وسط یک شکاف ایجاد کنید تا شکلات سفید به شکل چوب بستنی را در آن قرار دهید.
شکلات سفید را به قطعات کوچک ببرید و داخل ظرفی روی بخار آب ذوب کنید و روی کاغذ روغنی به شکل بیضی بریزید تا بسته شود اگر اطراف شکلات صاف نبود با چاقو ببرید تا صاف شود و شکل چوب بستنی شود.
شکلات تخته ای را به قطعات کوچک ببرید و داخل ظرفی قرار دهید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری آب شود مراقب باشید که با قاشق خیس شکلات را هم نزنید چون شکلات کاملا سفت می شود.
وقتی شکلات آب شد اگر غلیظ بود یک قاشق چای خوری روغن جامد اضافه کنید تا شکلات روان تر شود هر چقدر بیشتر روغن بریزید شکلات روان تر می‌شود ولی طعم خوشمزه شکلات از بین می‌رود.
کیک را روی یک توری قرار دهید و شکلات را روی کیک بریزید تا به آرامی از روی دیواره ها سرازیر شود و کاملا کیک با شکلات پوشش داده شود.
خلال بادام را روی شکلات بپاشید بعد به آرامی با کمک کاردک و پالت داخل ظرف اصلی انتقال دهید تا شکلات سفت شود.
بعد سفت شدن شکلات کیک را انتقال ندهید چون باعث ترک در روی شکلات می‌شود.[end]

photo_2015-12-19_13-57-57

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *