طرز تهیه کرم آناناس ؛ یک دسر بدون تخم‌مرغ

دسر کرم آناناس یکی از دسر های بدون تخم‌مرغ است که به آسانی و در خانه می‌توان آن را تهیه کرد. افراد بسیاری هستند که نمی‌توانند تخم‌مرغ بخورند و این دسر یک انتخب عالی برای آن‌ها خواهد بود. طرز تهیه کرم آناناس را می‌توانید در ادامه‌ی همین مطلب بخوانید.

[ingredients] آب آناناس ۳۰۰میلی لیتر
شکر ۸۰گرم
شیر ۲۸۰میلی لیتر
پودر ژلاتین ۱۵گرم
آب ۸۰میلی لیتر
اسانس لیمویاآناناس ۲ قطره
لیموترش نصف یک عدد
خامه شیرین شده ۲۰۰گرم[end] [recipe] آب آناناس و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
از آب کمپوت آناناس نیز می‌توانید استفاده کنید.
آب سرد را در ظرفی ریخته و ژلاتین را روی آب بپاشید چند لحظه زمان دهید تا ژلاتین اسفنجی شود و بعد با قاشق مخلوط کنید و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا ژلاتین با حرارت بخارآب حل شود وقتی کامل حل شد و مایع شفاف شد به مواد اضافه کنید.
اسانس لیمو یا آناناس و یک قاشق آب لیموترش تازه را اضافه کنید و این مخلوط را کناری بگذارید تا کامل خنک شود.
در این حین بهتر است خامه را فرم دهید.
خامه‌ی یخ زده آماده که از لوازم قنادی تهیه کرده اید را در محیط نگه دارید تا شل شود و بعد با هم زن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا فرم بگیرد همین که خطوط پره هم زن روی خامه موند دیگر نیازی نیست به هم زدن ادامه دهید.
مواد که کامل خنک شد شیر راهم اضافه کنید و مواد را به تدریج به خامه فرم گرفته شده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
از هم زن برقی استفاده نکنید.
مواد اگر گرم باشد بعد از بسته شدن خامه و مواد جدا خواهد شد و دسر ظاهر جالبی نخواهد داشت. مواد را در قالب ریخته و شش الی هفت ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
لبه های دسر را با چاقو جدا کنید و در ظرف مسطح مرطوب برگردانید.اطراف دسر را با میوه های دلخواه تزئین کنید.

[end]
طرز تهیه دسر کرم آناناس
طرز تهیه دسر کرم آناناس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *