طرز تهیه کاپ کیک با شکلات مذاب

کیک شکلاتی با شکلات مذاب

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دوست داشته باشید در یک روز به خصوص یکی از عزیزانتان را با دست پخت خودتان غافلگیر کنید. به عنوان مثال دوست داشته باشید در روز مادر در کنار هدیه‌ای که برای مادرتان تهیه می‌کنید شیرینی یا کیک هم پخته و با سلیقه‌ی خود آن را تزیین کنید و باعث شوید لبخند رضایت بر لبان مادرتان بنشیند. در این مطلب طرز تهیه‌ی کیک شکلاتی با شکلات مذاب را با شما به اشتراک می‌گذارم و امیدوارم برایتان مفید واقع شود.

[ingredients]

کره‌ی آب شده ۲ قاشق غذاخوری

کاکائو  ۲ قاشق غذاخوری

کره ۳/۴ لیوان

شکلات چیپسی یا رنده شده ۵۰ الی ۶۰ گرم

خامه سفت ۱/۲ لیوان

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۳/۴ لیوان

آرد ۲/۳ لیوان [end]

 

[point] توجه کنید مواد ذکر شده برای تهیه‌ی ۶ کیک متوسط یا ۱۲ کیک کوچک تک نفره است. [end]

 

[recipe]

۱) برای تهیه‌ی خمیر کیک، شکلات چیپسی یا رنده شده را در کاسه‌ی مخصوص مایکروفر بریزید و کره و خامه را روی آن گذاشته و به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا شکلات کاملاً آب شده و یک دست شود.

۲) جهت آماده کردن ظرف تهیه کاپ کیک شکلاتی کره‌ی آب شده را به سطح ظرف مورد نظر بمالید به طوری که سطح مورد نظر را کاملاً پوشش دهد. سپس پودر کاکائو را بر روی آن بپاشید تا سطح را به طور کامل بپوشاند.

۳) هنگامی که شکلات کمی سرد شد آن را با تخم‌مرغ و شکر و آرد مخلوط کنید تا مخلوط یک دستی به دست آید. سپس آن را در ظرفی که قبلاً آماده کرده‌اید بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۴) اکنون زمان پخت فرا رسده است. اگر ظرف شما برای تهیه‌ی ۱۲ کاپ کیک تک نفری مناسب است به مدت ۱۰ دقیقه و اگر ظرف شما برای ۶ عدد کیک مناسب است به مدت ۱۵-۱۸ دقیقه در حرارت ۴۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید. تا اطراف کیک‌ها کاملاً پخته شود.

۵) برای اینکه مطمئن شوید کاملاً آماده است می‌توانید چوب کبریتی را به مرکز کیک‌ها بزنید. اگر از مواد به چوب کبریت نچسبید آماده‌ی سرو کردن است. اکنون کافی است تنها ۵ دقیقه منتظر بمانید تا کمی خنک شود تا آن را بر روی دیس یا بشقاب برگردانید. و با یک چاقوی تیز یک لایه‌ی بسیار نازک از سطح آن را برداشته و با بستنی، خامه و یا دارچین سرو کنید.

[end]
شکلات رنده شده و کره و خامه را در مایکروفر قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
شکلات رنده شده و کره و خامه را در مایکروفر قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
مخلوط یک دست شکلات و کره و خامه آب شده
مخلوط یک دست شکلات و کره و خامه آب شده
سطح ظرف مورد نظر را با کره آب شده و پودر کاکائو بپوشانید.
سطح ظرف مورد نظر را با کره آب شده و پودر کاکائو بپوشانید.
مخلوط شکلات آب شده را با شکر و آرد و تخم مرغ مخلوط کنید.
مخلوط شکلات آب شده را با شکر و آرد و تخم مرغ مخلوط کنید.
مخلوط یک دستی از همه مواد اولیه
مخلوط یک دستی از همه مواد اولیه
مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مخلوط را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بعد از این‌که کاپ کیک‌ها را از فر خارج کردید 5 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود.
بعد از این‌که کاپ کیک‌ها را از فر خارج کردید ۵ دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود.
برای برگرداندن دیسی را روی ظرف کاپ‌کیک‌ها قرار دهید.
برای برگرداندن دیسی را روی ظرف کاپ‌کیک‌ها قرار دهید.
به آرامی ظرف را بردارید تا آسیبی به کاپ‌کیک‌ها نرسد.
به آرامی ظرف را بردارید تا آسیبی به کاپ‌کیک‌ها نرسد.
اکنون نوبت تزیین است!
اکنون نوبت تزیین است!
با یک چاقوی تیز یک لایه‌ی نازک از کاپ‌کیک‌ها را بردارید.
با یک چاقوی تیز یک لایه‌ی نازک از کاپ‌کیک‌ها را بردارید.
می‌توانید برای تزیین از دارچین استفاده کنید.
می‌توانید برای تزیین از دارچین استفاده کنید.
سرو کاپ‌کیک شکلاتی با بستنی یک ایده‌ی جالب برای سرو آن!
سرو کاپ‌کیک شکلاتی با بستنی یک ایده‌ی جالب برای سرو آن!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *