طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

چیز کیک نیویورکی دو دسته کلی یخچالی و پختنی دارد. اگر کمی اهل جستجو در شبکه ها‌ی مختلف آشپزی باشید با انواع مختلف دستور ها و ورژن های مختلف چیزکیک روبرو خواهید شد. دستور زیر، با عنوان چیز کیک نیویورکی شناخته شده و در فر پخته می‌شود.

[ingredients]

بیسکوییت پتی بور یا دایجستیو  ۲ بسته

کره ۱۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه ۱ بسته

ماست خامه ای ۱ پیمانه

شکر۱ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

عصاره وانیل یا پوست لیمو رنده شده، پودر دارچین

[end]

[recipe]

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد در حالت پیش گرمایش (pre heat) بگذارید. اولین قدم خرد کردن درست و حسابی بیسکوییت هاست. می‌توانید آنها را در کیسه ای پارچه ای ریخته و با گوشکوب بکوبید، یا در غذاساز پودر کنید. خلاصه، هدف نهایی مخلوطی یکدست از بیسکوییت است. کره را آب کرده و اضافه کنید. هم بزنید. چیزی که به دنبال آن هستیم مخلوطی است که وقتی در دستمان بگیریم کاملا به هم بچسبد.
کف و دیواره های قالب کمربندی را با کره کاملا چرب می‌کنیم. راه حل پیشنهادی من برای اطمینان بیشتر از نچسبیدن کراست به کف قالب، استفاده از یک ورق کاغذ روغنی  یا شیرینی پزی و سپس چرب کردن روی کاغذ با کره است.

دور و کف قالب را کاملا با فویل می‌پوشانیم. به شخصه در تجربیات اولیه درباره چیز کیک نیویورکی چند باری به خاطر عدم دقت و حوصله کافی در این قسمت آب مربوط به قسمت “حمام آب” به درون کراستم نفوذ کرد و ناچارا تمام زحمات بی دریغم در راستای این خوشمزه پنیری به فنا رفت!

سپس مخلوطی که در مرحله اول برای کراست تهیه کردیم را درون قالب می ریزیم و با قاشق یا ته استکان صاف می‌کنیم. هدف نهایی لایه ای یکتواخت و منسجم از بیسکوییت است.پنیر ماسکارپونه، ماست و شکر را در ظرفی بریزید و با سرعت پایین همزن شروع به مخلوط کردن مواد کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. این قسمت کمی حوصله از جانب شما می‌طلبد، چرا که مخلوط فیلینگ باید قبل از اضافه کردن هر تخم مرغ یکدست شده باشد، که این یعنی زمانی بین ۱ تا ۱ دقیقه بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ.

در این مرحله می توانید چاشنی مورد نظرتان را اضافه کنید. به شخصه طرفدار پر و پا قرص دارچین هستم، و گاهی حتی به اندازه یک پر “جوز هندی” هم به فیلینگ اضافه می کنم. در هر حال خود را از لذت تجربه چاشنی های جدید و ابتکاری محروم نکنید.

مخلوط فیلینگ را درون قالب بریزید و قالب را چند بار روی میز یا سطح سنگی محکمی بکوبید، کافیست قالب را چند سانتی متری از سطح موردنظرتان بالاتر نگه دارید و سپس آن را رها کنید.

در باب توضیح این حرکت به ظاهر عجیب و غریب اینکه ، اینکار موجب آزاد شدن حباب های هوای درون فیلینگ می شود و پس از پخت بافت یکدست تری به دست می آید.

به احتمال قوی مخلوط فیلینگ شما از آنچه که در تصویر زیر می بینید رقیق تر خواهد بود، پس اصلا نگران نباشید، وزن تخم مرغ ها، برند و درصد مواد ماست خامه ای همه و همه در غلظت مخلوط تاثیر دارند اما تفاوت نهایی عمدتا در زمان بیشتر پخت برای یک مایه با بافت رقیق تر است. قالب را درون یک ظرف یا سینی آشپزی بزرگتر قرار دهید.مقداری آب جوش به سینی اضافه کنید به طوریکه تقریبا تا نصف قالب چیز کیک را بپوشاند.

به این مرحله اصطلاحا ” حمام آب” می گویند. ممکن است با چیزکیک هایی که گاهی ترک های ریزی روی سطحشان دارند ، یا کراستی که بیش از اندازه خشک است مواجه شده باشید. این مرحله تا حد زیادی از این مشکلات جلوگیری می کند. چیز کیک را به مدت حداقل ۱ ساعت در فر بگذارید. واژه حداقل برای تفاوت در دمای فرهای مختلف اضافه شده است و ممکن است این زمان تا ۱ساعت بسته به مدل فر شما افزایش یابد. در حین پخت چند بار میزان آب درون سینی را چک کنید که تمام نشود.

برای اطمینان از پخت از “تست خلال دندان” استفاده کنید. خلال دندان تمیزی را درون کیک فرو کنید و اگر تقریبا چیزی به آن نچسبید کیک شما آماده است. یک معیار دیگر برای پخت چیز کیک طلایی شدن روی آن است.

به دلیل اینکه در این رسپی از ۴ تخم مرغ استفاده شده است کیک در حین پخت کاملا پف خواهد کرد، اما نباید نگران خوابیدن پف آن باشید، امری کاملا طبیعی است. این نوع چیز کیک بافت به مراتب پوک تر و نرم تری از بقیه انواع چیزکیک نیویورکی دارد.بعد از پختن کیک آنرا از فر در آورید و روی توری فلزی قرار دهید. وقتی کمی خنک شد به کمک چاقو اطراف چیزکیک را از قالب جدا کنید.سپس به آرامی دیواره قالب را آزاد کنید.
چیز کیک باید حتما، مطمئنا، قطعا یک شبی را در یخچال بگذراند. بنابراین قید اینکه می توانید در ۳ ساعت چیزکیک درست و حسابی داشته باشید را کاملا بزنید!

بعد از این مدت می توانید به دلیل اینهمه اصرار اینجانب مبتنی بر این مدت به ظاهر طولانی و ناعادلانه برای استراحت دادن چیزکیک پی ببرید: معجزه زمان!

برای ایمان آوردن به صحت حرفم، کافیست اندکی از این چیزکیک وسوسه انگیز را در ابتدا بچشید، اصولا آدم در این مرحله به آخر دنیا می رسد که : اینهمه زحمت و ماحصلش این! ولی اگر بعد از یک شب دوباره دلتان به حال این زیبای خفته ی درون یخچال به رحم بیاید و ناخنکی به آن بزنید….درود و تحسین است که بر این خوشمزه خواهید گفت.

برای تزیین می توانید از میوه هایی نظیر آلبالو، تمشک، گیلاس و یا حتی هلوی نسبتا ترش استفاده کنید. کلا میوه های شیرین ترکیب خوبی با این چیزکیک نمی‌دهند ولی همیشه میگویم ، بستگی به ذائقه شما دارد.

[end]

2014-11-10-HT-Cheesecake-1

برای جرب کردن کف قالب کمربندی تان از تکه ای کره یا روغن جدا کننده استفاده کنید.

 

2014-11-10-HT-Cheesecake-2

دور قالب کمربندی را با فویل کاملا بپوشانید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-3

با ته استکان مواد کراست را کاملا پرس کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-4

نتیجه نهایی باید چیزی شبیه به این باشد.

م2014-11-10-HT-Cheesecake-6

ماست، پنیر خامه ای و خامه را مخلوط کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-8

تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری اضافه کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-11

مخلوط را کاملا روی کراست پخش کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-12

قالب را درون ظرف بزرگتری قرار دهید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-13

آب جوش را به ظرف حاوی قالب اصلی اضافه کنید، حمام آّب.

2014-11-10-HT-Cheesecake-15

پس از خنک شده دیواره ها را با چاقو جدا کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-16

به آرامی دیواره ظرف را باز کرده و جدا کنید.

2014-11-10-HT-Cheesecake-17

چیز کیک را به مدت یک شب در یخچال نگهداری کنید.


برچسب گذاری توسط , , ,

4 دیدگاه در “طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

  1. […] طرز تهیه چیز کیک نیویورکی باروسیلی چیز کیک نیویورکی دو دسته کلی یخچالی و پختنی دارد. اگر کمی اهل جستجو در شبکه ها‌ی مختلف آشپزی […]

  2. سلام. میشه لطفا سایز قالب رو بگید؟ و اینکه آیا میشه مواد فيلينگ نصف بشه که پنیر کمتری داشته باشیم؟ و تغییرات دیگه، مثل زمان چی میشن؟

  3. سلام لطفا سايز قالب را براي اين انداره مواد چيزكيك نيويوركي بفرماييد، ممنونم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *