طرز تهیه‌ی پیتزای ماکارونی

خانم‌ها معمولاً دوست دارند در مهمانی‌ها سفره‌های زیبایی داشته باشند که با انواع غذاها و دسرهایی که خودشان تهیه کرده‌اند مزین شده باشد. از طرفی نیز همیشه سعی می‌کنند غذاهایی تهیه کنند که در عین زیبایی و خوشمزگی، سالم بوده و برای بدن هم مفید باشند. از این‌رو از تمام خلاقیت خود در آشپزی و تهیه‌ی انواع دسرها استفاده می‌کنند. اگر شما هم از آن دسته خانم‌هایی هستید که دوست دارند همیشه غذاهای جدید یاد بگیرند با روسیلی همراه باشید.

پیتزا و ماکارونی از جمله غذاهای مورد علاقه‌ی بیش‌تر مردم هستند که انواع و روش‌های مختلفی برای پخت آن‌ها وجود دارد. به عنوان مثال سالاد پاستا یا سالاد ماکارونی یکی از انواع روش‌های سرو ماکارونی به شکل سرد است که معمولاً در مهمانی‌های مختلف طرفدار بسیاری دارد. اما در این مطلب من می‌خواهم ترکیبی از این دو غذای محبوب با عنوان  پیتزای ماکارونی را  با شما به اشتراک بگذارم که در عین سادگی بسیار خوشمزه است و تنها با یک تزیین ساده می‌تواند جلوه‌ی خاصی به سفره‌ی مهمانی شما ببخشد و مهمانان شما را مجذوب و شیفته‌ی سلیقه و دست پخت شما کند.

[ingredients] ۱) ماکارونی فرمی ۲۰۰ گرم
۲) فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
۳) ذرت بخارپز شده سه چهارم لیوان
۴) قارچ ۲۰۰ گرم
۵) ژامبون ۱۵۰ گرم
۶) پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
۷) تخم مرغ یک عدد درشت
۸) نمک و آویشن به مقدار دلخواه
۹) روغن دوقاشق غذاخوری [end] [point] توجه کنید که برای تهیه‌ی این نوع از پیتزای ماکارونی می‌توانید از هر مدل ماکارونی فرمی اعم از ماکارونی پیچی، پاپیونی، صدفی و … به دلخواه خود استفاده کنید.[end] [recipe] ۱) جهت تهیه‌ی پیتزا ماکارونی ابتدا ماکارونی‌ها را آبکش نمایید. (مانند تهیه‌ی سالاد پاستا)

۲) سپس قارچ‌ها را شسته و ورقه کرده و در روغن تفت دهید. ( در صورت تمایل می‌توانید قارچ‌ها را پس از ورقه کردن حدود ۱۵ دقیقه داخل آبلیمو قرار دهید که طعم ترش به خود بگیرند.)

۳) ژامبون و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و اگر مایل بودید فلفل دلمه‌ای را نیز تفت دهید. ولی من توصیه می‌کنم آن را به شکل خام داخل غذا استفاده کنید زیرا در این صورت طعم بهتری خواهد داشت.

۴) مواد فوق را با هم مخلوط کنید. و ذرت را همراه نمک و آویشن به آن اضافه کنید.

۵) سپس تخم مرغ و نصف پنیر پیتزا را به این مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

۶) همه‌ی مواد را داخل ظرف چرب شده به ابعاد حدود ۲۵×۱۵ریخته و باقیمانده پنیر را روی آن بپاشید و در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. اگر لایه‌ی رویی پیتزای ماکارونی شما طلایی نبود دو دقیقه گریل را روشن کنید تا کاملا طلایی شود.

۷) پیتزای ماکارونی را از فر خارج کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. و بعد آن را در ابعاد دلخواه برش دهید و با پودرآویشن و سس کچاپ سرو کنید و نوش جان فرمایید. [end]

پیتزای ماکارونی یک ایده‌ی جالب برای رنگین کردن سفره‌های مهمانی شما
پیتزای ماکارونی یک ایده‌ی خوشمزه و جالب برای رنگین کردن سفره‌های مهمانی شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *