طرز تهیه‌ی براونی خانگی یک دسر خوشمزه برای عصرانه

براونی یکی از دسرهای پرطرفدار است که می‌تواند همراه با نسکافه یا کاپوچینو یک عصرانه‌ی بی‌نظیر برای ما باشد. از آنجایی که معمولا پس از یک روز کاری پرمشغله یک نسکافه می‌تواند اعصاب ما را تسکین بدهد و حس خوبی را به ما منتقل کند. داشتن یک تکه براونی خانگی در کنار آن نیز خالی از لطف نیست. اگر همسر شما هم عاشق دست پخت شما است و شما هم دوست دارید او را با یک شیرینی یا دسر خانگی سوپرایز کنید پیشنهاد می‌کنم این مطلب را از دست ندهید. در ضمن برای دیدن کیک‌های بیشتر می‌توانید به فروشگاه روسیلی مراجعه کنید و در صورت تمایل آن‌ها را به شکل آنلاین سفارش دهید.

براونی در روزهای گرم تابستانی هم می‌تواند به همراه بستنی وانیلی سرو شود و یک عصرانه‌ی بی‌نظیر برای خانواده‌های ایرانی باشد. البته لازم به ذکر است که بسیاری از افراد به دلیل تند بودن و یا تلخ بودن براونی از مصرف آن اجتناب می‌کنند. جالب است بدانید که یکی از مزایای براونی خانگی این است که می‌توانید کاکائوی آن را مطابق با ذائقه‌ی خود کم و زیاد کنید تا تلخ بودن آن اذیتتان نکند. حتی دلیل سرو آن با بستنی وانیلی هم شاید همیت تند و تلخ بودن این دسر بی‌نظیر باشد. زیرا در صورت سرو براونی با بستنی وانیلی شیرینی بستنی باعث از بین رفتن تلخی آن شده و آن را بسیار دلچسب و خوشایند می‌کند.

طرز تهیه‌ی براونی خانگی

[ingredients] روغن مایع گیاهی ۱/۲ پیمانه
شکر یا پودرقند ۱ پیمانه
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه [end] [recipe] فر را روی دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت تنظیم کنید تا در مدت زمانی که شما مواد را با هم مخلوط می‌کنید خوب گرم شود.
قالب مورد نظر خود را در اندازه‌ی مناسب انتخاب کرده و آن را با اسپری روغن چرب کنید.
روغن و شکر و وانیل را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید و با همزن خوب به هم بزنید.
تخم مرغ‌ها را در ظرف مجزایی خوب به هم زده و به مواد فوق اضافه کنید.
اکنون آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک را هم به مواد اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مخلوط یک دستی حاصل شود.
در مرحله‌ی آخر گردوی خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید و خمیر را داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته شود.
پس از گذشت زمان پخت براونی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود و به شکل دلخواه سرو کنید. [end]
ابتدا وانیل و شکر و روغن را در کاسه‌ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید.
ابتدا وانیل و شکر و روغن را در کاسه‌ی بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری به هم زده و سپس به مواد فوق اضافه کنید.
تخم مرغ‌ها را در ظرف دیگری به هم زده و سپس به مواد فوق اضافه کنید.
اکنون آرد، بکیگ پودر و نمک و پودر کاکائو را به مواد فوق اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
اکنون آرد، بکیگ پودر و نمک و پودر کاکائو را به مواد فوق اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله‌ی آخر گردوی خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید و خمیر را در قالب مورد نظر خود بریزید.
در مرحله‌ی آخر گردوی خرد شده را به مواد فوق اضافه کنید و خمیر را در قالب مورد نظر خود بریزید.
براونی را می‌توانید با بستنی وانیلی یا نسکافه سرو کنید.
براونی را می‌توانید با بستنی وانیلی یا نسکافه سرو کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *