دستور تهیه ترامیسو

ترامیسو یک دسر ایتالیایی است که مورد علاقه‌ی افراد زیادی قرار گرفته و محبوبیت بسیاری دارد. این دسر را می‌توان در مهمانی های مختلف حتی جشن های تولد نیز به عنوان یک غذای مختصر برای میهمانان آماده کرد.تهیه ترامیسو خیلی راحت است و می‌توانید خلاقیت بیشتری در درست کردن ان به خرج دهید. در این مطلب سعی شده تا روش تهیه ترامیسو به شکلی ساده برای شما بیان شود.

در تهیه ترامیسو از بیسکویت های کوچکی به اسم لیدی فینگر استفاده می‌شود.  نگران نباشید این بیسکویت کوچک را می‌توانید در اکثر فروشگاه ها و به راحتی تهیه نمایید. حتی اگر آن را پیدا نکردید تسلیم نشوید استعداد آشپزی خود را به کار گیرید و آن را با بیسکویت های دیگر درست کنید. بیسکویت های پتی بور می‌توانند گزینه جایگزینی برای این بیسکویت ها باشند.

[ingredients]

تخم مرغ ۶  عدد

شکر ۳ قاشق غذاخوری

پنیر ماسکارپونه ۱ بسته

قهوه دم کرده سر شده  ۱ لیوان و نیم

بیسکویت لیدی فینگر به میزان لازم

شکلات رنده شده برای تزیین نصف فنجان

[end]

دستور تهیه ترامیسو:

یک کاسه بزرگ بردارید، زرده تخم مرغ ها و شکر را خوب بزنید تا زمانی که  پف کرده و کم رنگ شود. حدود ۵دقیقه  این کار را ادامه دهید. پنیر ماسکارپونه  را اضافه کرده و تا زمانی که نرم شود هم بزنید. سپس ۱ قاشق غذاخوری از قهوه دم کرده  اضافه کرده و دوباره  مخلوط کنید تا زمانی که بطور کامل مخلوط  شوند.

مواد لازم برای تهیه ترامیسو
مواد لازم برای تهیه ترامیسو

در یک  ظرف کوچک دیگر باقیمانده قهوه دم کرده  را ریخته  و هر لیدی فینگر را در داخل قهوه دم کرده  فقط برای ۵ ثانیه  قرار دهید، نگذارید بیسکویت ها بیش از حد خیس شوند چون باعث میشه  بیسکویت ها نرم شده و تکه تکه شوند.

خیساندن ترامیسو در قهوه دم کرده دقت کنید که غلیظ باشد و حتما سرد شده باشد
خیساندن ترامیسو در قهوه دم کرده دقت کنید که غلیظ باشد و حتما سرد شده باشد

بیکوست های خیس شده را در ظرف پخت  قرار دهید اگر بیسکویت‌ها در ظرفتان جا نشد آنها نصف کنید و طوری قرار دهید  که به دیواره های ظرف نچسبد. برای پخت می‌توانید از ظرف های بزرگ استفاده کنید یا از ظرف های تک نفره استفاده کنید که برای سرو هم استفاده شوند. حتی بعد از آماده شدن  می‌توانید با قالب های مخصوص کیک و شیرینی شکل‌های جالبی را برای ترامیسو ایجاد کنید.

چیدن ترامیسو در ظرف پخت
چیدن ترامیسو در ظرف پخت

در مرحله آخر نصف مخلوط  کرم ماسکارپونه را  روی بیسکویت ها پهن کنید، حالا لایه دیگری از بیسکویت ها را بچینید و باقی مانده کرم ماسکارپونه را بریزید و روی آن را صاف کنید تا همه بیسکویت ها را بپوشاند.

چهن کردن کرم مخصوص ترامیسو
پهن کردن کرم مخصوص ترامیسو

 

لایه لایه کردن بیسکویت ها با کرم ترامیسو که از پنیر ماسکارپونه تهیه شده
لایه لایه کردن بیسکویت ها با کرم ترامیسو که از پنیر ماسکارپونه تهیه شده
به اندازه بیسکویت هایتان میتوانید لایه های را زیاد کنید
به اندازه بیسکویت هایتان میتوانید لایه های را زیاد کنید

 

تهیه ترامیسوی خوشمزه
تهیه ترامیسوی خوشمزه

 

روی آن یک نایلون پلاستیکی یا سلفون  بکشید و به مدت ۲ تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید.

ترامیسوی آماده شده برای گذاشتن در یخچال
ترامیسوی آماده شده برای گذاشتن در یخچال

قبل از سرو با شکلات رنده شده آن را تزیین کنید. برای تزیین می توانید از پودر قهوه نیز استفاده کرده و شکل‌های جالبی متناسب با تم مهمانی تان بسازید. شابلون های شکل دار متنوعی برای تزیینات وجود دارد و حتی می توانید  روی آن میوه هایی فصل قرار دهید.

ترامیسوی تزیین شده با شکلات
ترامیسوی تزیین شده با شکلات

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *