طرز تهیه کیک مرغ برای مهمانی‌های خانگی

با سرد شدن هوا بیشتر مردم سعی می‌کنند بیشتر در خانه بمانند. شاید شما هم جز این دسته افراد باشید و بخواهید یک مهمانی کوچک در خانه ترتیب بدهید. کیک مرغ یکی از بهترین انتخاب هایی است که می‌توانید خودتان درخانه تهیه کنید و با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. در این مطلب سعی می‌کنم طرز تهیه کیک مرغ را برای شما آموزش بدم. امیدوارم که خوش‌تان بیاید.

[ingredients]سینه مرغ ۱عدد
پیازچه خرد شده ۲پیمانه
گردوی تازه ۳/۴ پیمانه
سس مایونز ۱پیمانه
ماست چکیده ۲ پیمانه
خامه ۱پیمانه
نمک به مقدار دلخواه[end] [recipe]سینه مرغ را همراه چند تکه هویج و نمک و فلفل و مقداری آب بپزید بهتر است از آب کمی استفاده کنید تا اوخر پخت آب مرغ کشیده شود و مرغ خوشمزه ای داشته باشید.
بعد خنک شدن مرغ آن را ریش ریش کرده و کنار بگذارید.
پیازچه را پاک کرده و ریز خرد کنید اگر دوست دارید از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید.
گردوی تازه راهم با چاقو ریز خرد کنید و اگر در دسترستان نبود گردوی خشک را با آب ولرم به مدت چند ساعت خیس کنید و بعد پوست قهوه ای آن را جدا کنید تا در کیک علاوه بر طعم خوب ظاهر زیبایی داشته باشد.
سس مایونز و ماست چکیده و خامه را باهم مخلوط کرده و کمی نمک اضافه کنید.
در ظرفی مرغ و گردو و پیازچه را با نصف سس مخلوط کنید.
کناره های قهوه ای رنگ نان تست را با چاقو ببرید فقط به خاطر اینکه کیک شما ظاهر زیبا و یک دستی داشته باشد.
حالا در ظرف مسطحی چهار عدد از نان ها را به شکل مربع کنار هم بگذارید.
نصف مواد را روی نان ها قرار دهید و صاف کنید و دوباره نان تست قرار دهید .
اگر رینگ مخصوص این کار را داشته باشید داخل رینگ این کیک را درست کنید.
نیم دیگر مواد را هم روی نان ها بگذارید و صاف کرده لایه آخر را هم نان قرار دهید.
دورتادور کیک را با سس کاور کنید.
با پودر گردو و یا پیاز چه خرد شده و یا جعفری خرد شده اطراف کیک را بپوشانید و روی کیک هم با گوجه گیلاسی و گردو درشت تزیین کنید یا هر موادی که مورد علاقه شما هست.
کیک را برای چهار الی پنج ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد و سس به خرد هم رفته و سالاد موقع برش استحکام لازم را داشته باشد.[end]

کیک مرغ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *