طرز تهیه پای سیب

در حال تدارک هر نوع مهمانی که باشید با وجود سلیقه های مختلف مهمانان در مراسمات مختلف یکی از بهترین دسرها که مطمئنا اکثر مهمانان شما آن را دوست خواهند داشت، پای میوه های مختلف مخصوصا پای سیب است. این دسر بهترین انتخاب برای حاضر شدن در زمان اندک است. با ما باشید تا طرز تهیه پای سیب را یاد بگیرید.

[ingredients] سیب ۵ عدد
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ لیوان
کره یا ماگارین ۱ قالب تک نفره
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری [end] [recipe]

۱. فر را بر روی دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس و یا ۴۲۵درجه فارنهایت تنظیم کنید.

۲. در کاسه ای کوچک شکر، دارچین، جوز هندی، آبلیمو  را خوب مخلوط کنید.

۳. بعد از پوست گرفتن سیب‌ها آنها را به تکه‌های کوچکتر برش زده و مخلوط شکر و دارچین را به آرامی روی تکه های سیب بپاشید.

۴. مخلوط شکر و سیب را به آرامی مخلوط کرده و برای ده دقیقه اجازه دهید بماند تا شیره سیبها کمی دیده شود.

۵. خمیر آماده‌ای که تهیه کرده‌اید را صاف کنید تا ضخامتی در حدود یک الی یک و نیم سانتی متر داشته باشد.

۶. فویل یا قالب خود را با کره خوب چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید و مخلوط سیب و شکر را روی آن بریزید.

۷. بعد از ریختن مخلوط سیب، لایه دیگری خمیر روی آن قرار داده و لبه های دو لایه خمیر را با دست یا چنگال به طرف پایین روی یک دیگر بچسبانید.

۸. روی خمیر را با کره خوب چرب کنید و چند برش سطحی روی انداخته تا بخار به راحتی خارج شود. اگر می‌خواهید دسر شما ترد تر باشد برروی آن کمی شیر یا پودر شکر بپاشانید.

۹. پای سیب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا هر زمان که بخار از آن بیرون آمده و   رنگ روی آن قهوه ای شود.

۱۰.  بعد از آماده شدن پای سیب، آن را از فر بیرون آورده و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود. تهیه پای سیب به همین راحتی است. [end]

فر را بر روی دمای 220 درجه سلسیوس و یا 425 درجه فارنهایت تنظیم کنید

فر را بر روی دمای ۲۲۰ درجه سلسیوس و یا ۴۲۵درجه فارنهایت تنظیم کنید.

در کاسه ای کوچک شکر،دارچین،جوز هندی، نمک و آرد را خوب مخلوط کنید
در کاسه ای کوچک شکر،دارچین،جوز هندی، نمک و آرد را خوب مخلوط کنید.
مخلوط شکر و دارچین... را به آرامی روی تکه های سیب بپاشید.
مخلوط شکر و دارچین را به آرامی روی تکه های سیب بپاشید.
شکر و سیب را به آرامی مخلوط کرده و برای ده دقیقه اجازه دهید بماند تا شیره سیبها دیده شود
مخلوط شکر و سیب را به آرامی مخلوط کرده و برای ده دقیقه اجازه دهید بماند تا شیره سیبها دیده شود.
خمیر آماده را صاف کرده تا ضخماتی در حدود یک الا یک و نیم سانتی متر داشته باشد.
خمیر آماده را صاف کرده تا ضخماتی در حدود یک الی یک و نیم سانتی متر داشته باشد.
خمیر را درون ظرف فرویل گذاشته و خوب با کره یا ماگارین چرب کنید و بعد مخلوط سیب و شکر را درون آن بریزید.
خمیر را درون ظرف فویل گذاشته و خوب با کره یا ماگارین چرب کنید و بعد مخلوط سیب و شکر را درون آن بریزید.
بعد از ریختن مخلوط سیب، لایه دیگری خمیر روی آن قرار داده و لبه های دو لایه خمیر را با دست یا چنگال به طرف پایین روی یک دیگر خوب بچسبانید
بعد از ریختن مخلوط سیب، لایه دیگری خمیر روی آن قرار داده و لبه های دو لایه خمیر را با دست یا چنگال به طرف پایین روی یک دیگر خوب بچسبانید.
روی خمیر را چند برش زده تا بخار به راحتی خارج شود. اگر میخواهید دسر شما ترد تر باشد روی آن را کمی شیر یا پودر شکر بپاشانید
روی خمیر را چند برش زده تا بخار به راحتی خارج شود. اگر میخواهید دسر شما ترد تر باشد روی آن را کمی شیر یا پودر شکر بپاشانید.
پای سیب را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا و هر زمان که بخار از ان بیرون آماد یا رنگ ان قهوه ای شد.
پای سیب را به مدت ۴۰دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که بخار از آن بیرون آماده و رنگ روی آن قهوه ای شود.
بعد از آماده شدن پای، آن را از فر در آورده و به مدت 15 دقیقه در یخچال گذاشته تا قبل از صرف آن خنک شود.
بعد از آماده شدن پای سیب، آن را از فر بیرون آورده و به مدت ۱۵دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
از دسر دلچسب خود لذت ببرید
دسر پای سیب شما آماده است؛ می‌توانید از خوردن آن لذت ببرید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *