تهیه بستنی ساندویچی با طعم گلابی

تهیه بستنی ساندویچی با طعم گلابی در دسته بستنی‌های ادویه‌دار و بستنی های خامه ای محسوب می‌شود. این دسر خوشمزه از دو قرص بیسکویت زنجبیلی شیره دار که بین آن از بستنی خامه‌ای استفاده شده، تشکیل شده است. این دسر خوشمزه را بصورت ساندویچ بسته بندی کنید و در یخچال بگذارید و به عنوان میان وعده‌ای مختصر برای میهمانان عزیزتان سرو کنید.

تهیه بستنی ساندویچی باطعم گلابی
تهیه بستنی ساندویچی باطعم گلابی

این دستور برای ۱۲ نفر مناسب هست.

[ingredients]

۴ عدد گلابی رسیده

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

۲ فنجان پر شیر

۲ فنجان  خامه سفت

۱ تکه دارچین

۲/۱ گلبرگ رازیانه

۲ عدد میخک

۳/۲فنجان شکر قهوه ای

۵ عدد زرده تخم مرغ

[end] [recipe]
  • قبلا فر را در درجه ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. گلابی ها را پوست کنده و هسته های آن را دربیاورید. سپس آن‌ها را به قطعات ۲ یا ۳ سانتی متری تکه تکه کنید و روی آنها آب لیمو بزنید.
  • حدود ۱۵دقیقه بگذارید در فر بپزد یا تا زمانیکه نرم شود و چنگال در آن فرو برود. سپس آن را صاف و هموار کنید و بگذارید سرد شود.
  • شیر، خامه زده شده و ادویه ها را حرارت دهید تا زمانیکه مخلوط شروع به جوش آمدن کند. اجازه ندهید بجوش آید از روی حرارت بردارید و حدود ۲۰ دقیقه روی آن را بپوشانید.
  • شکر و زرده تخم مرغ را تند تند بزنید تا زرد کم رنگ شده و کف کند. آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و بعد از هربار اضافه کردن بطور مداوم آن را هم بزنید.
  • مخلوط را در یک ماهی تابه بریزید و حرارت دهید تا به سختی کاسترد شود.
  • مخلوط را به آرامی در پوره گلابی بریزید روی آن را بپوشانید و حدود ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  • مخلوط را در بستنی‌ساز بریزید و بر طبق دستورات بستنی‌ساز مراحل را طی کنید.
  • مخلوط آماده شده را در ظرف مخصوص درب‌دار بریزید و منجمد کنید.
[end] [ingredients]

بیسکویت رنجبیلی شیره‌ای

۲/۱ فنجان کره (ذوب شده)

۱ تخم مرغ، زده شده

۴/۱ فنجان شکر گرانول

۳/۱ فنجان شکر قهوه ای تیره

۳/۱ فنجان  شیره قند

۲ فنجان پر آرد الک شده

۲ قاشق چایخوری جوش شیرین

۲/۱  قاشق چایخوری نمک دریایی

۲قاشق چایخوری  زنجیبیل

۱ قاشق چایخوری  دارچین

۲/۱ قاشق چایخوری میخک

شکر اضافی

[end] [recipe]
  • فر را در ۳۷۵درجه فارنهایت گرم کنید دو ظرف پخت را با کاغذ روغنی آماده کنید.
  • کره ذوب شده، تخم مرغ زده شده، شکرها و شیره را با هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
  • بقیه مواد خشک را با هم الک کنید.
  • مواد خشک را در مواد خیس بریزید تا مخلوط نرم و کرکی شود.
  • یک ظرف کم عمق که با شکر اضافی پرشده است آماده کنید.
  • ۱ قاشق از خمیر را برداشته و با کف بصورت گرد دربیاورید. توپ خمیری را به آرامی درظرف شکر قرار داده و با شکر بپوشانید. سپس توی ظرف پخت قرار دهید. توپ‌های خمیری را حدود ۳ سانتی متر بافاصله از هم قرار دهید.
  • حدود ۸ تا ۹دقیقه بگذارید بپزد. تابه را تا نصفه چرخش دهید تا گوشه های آن هم بپزد. بهترین بیسکویت‌ها باید پف کرده و ترک ترک شده باشند. سپس بر روی یک قفسه سیمی بگذارید تا سرد شوند.
  • ساندویچ ها را با گذاشتن بستنی بین دو بیسکویت درست کنید و با بسته بندی جداگانه در یخچال قرار دهید.
[end]
This entry was posted in دسته‌بندی نشده. Bookmark the permalink.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *