آموزش پخت کیک پای میوه ای مخصوص آخر پاییز

کیک پای سیب یکی از دسرهای مورد علاقه‌‌ی افراد است. حالا که آخرین ماه پاییز است بهتر است از میوه‌های خوشمزه پاییزی برای این دسر خوشمزه استفاده کرده و برای عصرانه‌های دلچسب پاییزی یک دسر خوشمزه داشته باشیم. برای این دسر هر نوع میوه پاییزی که در دسترس‌تان است می‌توانید استفاده کنید. در این مطلب ما طرز تهیه  کیک پای میوه‌ای را برای کیک پای سیب و پای کدوتنبل آماده کرده ایم. این دستور برای ۱۲ نفر  است.

پای سیب

محتویات لازم برای تهیه کیک پای سیب

[ingredients]

۲ سیب  پوست کنده و رنده شده

۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱/۲ فنجان شکر قهوه ای

۱۱ قاشق چایخوری دارچین

۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخک

۱/۴ قاشق چایخوری  جوز هندی تازه رنده شده

۱قاشق غذاخوری آرد

کمی نمک

[end]

محتویات لازم برای پای کدوتنبل

[ingredients]

۳/۴فنجان  پوره کدو تنبل

۱/۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل

۱/۳ فنجان شکر قهوه ای

۱ قاشق غذاخوری  ادویه کدو تنبل

۱ تخم مرغ

کمی نمک

[end] [recipe]

۱.     فر را در دمای ۴۲۵درجه فارنهایت گرم کنید.

۲.      اگر می خواهید طعم‌های دیگر را امتحان کنید مقدار محتویات را کم تهیه کرده و با خمیرتان طعم‌های متفاوتی درست کنید.

۳.     برای پای سیب: در یک ظرف متوسط، سیب، آب لیمو، وانیل، شکر قهوه ای، ادویه‌ها، آرد و نمک را باهم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

۴.     برای پرکردن کدوتنبل: در یک ظرف متوسط، پوره کدو تنبل، وانیل، شکر قهوه‌ای‌، ادویه‌ها، تخم مرغ و تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۵.      در ادامه نصف خمیر را در سطح آرد پاشیده شده به ضخامت ۳ سانتی متر پهن کنید. با استفاده از کاتر یا  ابزار نوک تیز یا چرخ شیرینی خمیر را در ۱۲ تا ۱۸ تکه ببرید. در شکل خمیر بصورت مربع بریده شده است. شما می‌توانید هر شکل دلخواهی به خمیر بدهید.

۶.      خمیر های بریده شده را روی کاغذ های پوستی که برای پخت آماده کرده اید انتقال دهید و بین آنها ۲.۵ سانتی متر فاصله بگذارید. ۲ قاشق از هر مخلوط دلخواه بردارید و در داخل تکه های خمیر قرار دهید. سینی را در یخچال قرار دهید.

۷. نیمه دیگر خمیر را نیز به روش قبل بر روی سینی آرد پاشی شده قرار دهید و به شکل های دلخواه ببرید.

۸. سینی را از یخچال دربیاورید و با قلموی نرم گوشه‌های هر تکه را با آب سرد خیس کنید.

۹.با یک چنگال که آردی کرده اید گوشه های تکه خمیرها را چین دار کنید. مطمئن شوید که بخوبی مهر و موم شده است تا مواد در فر نریزد.

۱۰. حدود ۱۵ الی ۲۰دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس با قلمویی روی کیک ها را تخم مرغ و شکر بزنید.

۱۱. تزیین مخصوص پای را انجام دهید و روی پای ها را به شکل دلخواه خود در بیاورید با خطوط ضربدری و هر شکلی که دلخواهتان است.

۱۲.  حدود ۱۵ تا ۱۸دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند. قبل از سرو حدود ۵ دقیقه بگذارید سرد شود.

[end]

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *