آموزش تهیه کیک بستنی ؛ عصرانه‌ی عالی برای شما

ماجرای نوشتن این پست اینطوری شروع شد که یه بار توی یه مهمونی کیک بستنی خوردم. از قضا حسابی خوشمزه بود. خیلی خوشم اومد و خواستم که خودم درست کنم. هرچی که بیشتر توی منابع فارسی گشتم بیشتر متوجه شدم که دستور خوبی وجود نداره.

اینو باید بدونین که تهیه کیک بستنی چیزی بیش از یه لایه بستنی مالیده شده روی یک کیک اسفنجیه!

خلاصه کلی سایت های معتبر رو گشتم و این متن ترجمه ای آزاد از این مطلب است. یه سری نکات رو بعد از چند بار درست کردن فهمیدم که اضافه کردم.

تهیه کیک بستنی اصلاً کار سختی نیست. باجرئت می تونم بگم که از کیک پختن راحت تره؛ اما سخت‌ترین و مهم‌ترین قسمت کار زمانه. شما باید حداقل از سه روز قبل دست‌به‌کار بشید. عمده این زمان کیک باید توی فریزر باشه و شما باید هرازگاهی بهش سر بزنید و لایه‌های جدید رو اضافه کنید.

[ingredients]

۲.۲ لیتر بستنی وانیلی

۳/۲ بیسکوییت شکلاتی خردشده

۲ پیمانه گاناش شکلات تلخ

۱ لیتر بستنی شکلاتی

۱ لیتر خامه قنادی

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر

۱قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

[end] [recipe]

۱.برای شروع قالب کمربندی رو توی فریزر بزارید تا حسابی خنک بشه. بعد یه کاغذ روغنی رو به‌اندازه قالب ببرید و کف قالب بی اندازید.

۲.بستنی وانیلی رو به مدت ۲ دقیقه با مخلوط‌کن یا همزن بزنید تا نرم بشه ولی باید هنوز یخزده باشد.

۳.قالب رو با بستنی هم زده دور گیری کنید. حالا بقیه بستنی رو کف قالب بریزید و خوب پخشش کنید. نیازی نیست خیلی دقیق عمل کنید.

۴.عصاره وانیل و در صورت نیاز پودر شکر رو به بیسکوییت ها اضافه کنید.حالا بیسکوییت‌های خرد شده رو روی لایه بستنی وانیلی اضافه کنید و با لیسک صاف کنید.

۵.گاناش رو که از چند ساعت قبل بیرون گذاشتین روی بیسکوییت‌ها بریزید. به‌شخصه همیشه چند دقیقه‌ای توی ماکروویو گرم می‌کنم گاناش رو، چون هیچ‌وقت با بیرون از یخچال بودن اونطوری که ما برای این مرحله نیاز داریم نرم نمیشه. دلیلش هم اینه که هدف اون همه تمپر کردن و دما اندازه‌گیری کردن موقع آماده کردن گاناش اینه که زود آب نشه.

برای گاناش من ترجیح می دم از شکلات تلخ استفاده کنم که شاید درست کردنش یه کم سخت‌تر باشه ولی چون خیلی شیرین نیست در کنار بستنی ترکیب خوبی ارائه میده.

۶.بذارین کیک حداقل ۵ ساعت یا اگه وقت کافی دارین یه شب توی فریزر بمونه.

۷.بستنی شکلاتی رو با مخلوط‌کن یا همزن بزنید تا نرم بشه. روی گاناش بریزید و با لیسک سطح‌رو صاف کنید. توی این قسمت همه تلاش تون رو بکنید تا لایه صافی داشته باشید. یک‌لایه از کاغذ روغنی رو روی کیک بیاندازید.

۸.دوباره برای یک‌شب (۵ تا ۷ ساعت) کیک بستنی رو توی فریزر بزارید تا حسابی خودشو بگیره و منجمد بشه.

۹.کاغذ روغنی روی کیک بستنی رو جدا کنید. ظرفی که می خواید توش کیک رو سرو کنید آماده کنید. به آرومی کیک رو برگردونید به‌طوری‌که لایه بستنی شکلاتی در ته ظرف قرار بگیرد. دیواره قالب کمربندی رو آزاد کنید. حالا قسمت گرد کف قالب رو از کیک بستنی تون جدا کنید. به آرومی کاغذ روغنی رو هم جدا کنید. کیک رو به فریزر برگردونید.

۱۰.خامه قنادی رو با همزن بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه. خامه رو دور تا دور کیک بگیرید. این بخش بیشتر برای زیباتر کردن کیک و درست کردن ظاهر کیک بستنی است. پس سعی کنید تمام حفره‌ها و ناصافی هارو پرکنید. اگر دوست دارین می‌تونین تزیینات بیشتری هم اضافه کنید.

۱۱.توی این مرحله می‌تونید کیک رو سرو کنید ولی خیلی زود آب میشه؛ بنابراین توصیه می‌کنم که کیک رو یک‌شب توی فریزر بذارید و بعد سرو کنید.

کیک بستنی رو می‌تونید تا یک ماه توی فریزر نگه دارین به شرطی که توی ظرف دردار نگه‌داری کنید.

[end]

HT-Ice-Cream-Cake1کاغذ روغنی یا قنادی را کف قالب کمربندی سرد پهن کنید.

HT-Ice-Cream-Cake4

با بستنی وانیلی همزده قالب رو دور گیری کنید.

HT-Ice-Cream-Cake7

بقیه بستنی وانیلی رو اضافه کنید

HT-Ice-Cream-Cake11

بیسکوییت های خرد شده رو روی لایه اول بستنی بریزید

HT-Ice-Cream-Cake13

گاناش شکلاتی رو اضافه کنید

HT-Ice-Cream-Cake15

بستنی شکلاتی رو اضافه کنید

HT-Ice-Cream-Cake16

یک لایه کاغذ روغنی را روی کیک بستنی قرار دهید

HT-Ice-Cream-Cake18

ظرفی که می‌خواهید کیک بستنی را در آن سرو

کنید روی کیک بگذارید

HT-Ice-Cream-Cake19

کیک را برگردانید و کاغذ را جدا کنید

HT-Ice-Cream-Cake21

لبه های کیک را تمیز کنید و قالب را جدا کنید

HT-Ice-Cream-Cake23

قیافه کیک باید چیزی شبیه این باشد

HT-Ice-Cream-Cake25

تمام دور کیک را با خامه قنادی همزده دورگیری کنید

HT-Ice-Cream-Cake28

می‌توانید کیک را به هر صورت تزیین کنید

HT-Ice-Cream-Cake30

کمی سس شکلات و اسپرینکل اضافه کنید

HT-Ice-Cream-Cake34

کیک بستنی شما آماده است!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *